Activiteiten

Bach voor baby's

Op zondag 11 maart opent Schouwburg Ogterop haar deuren voor de aller, allerkleinsten van ± 4 tot 14 maanden (kruipers). ‘Bach voor baby’s’ is dé manier om ze kennis te laten maken met klassieke live muziek terwijl ze kijken naar vrolijke, kleurrijke beelden die om hun heen geprojecteerd zullen worden. Een totaalbelevenis van muziek en visuals. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat.


Er is ruimte voor 35 baby’s en voor elke baby één begeleider op het podium van
de grote zaal. De entree voor een baby én begeleider samen is € 17,50.
Natuurlijk mogen er meer begeleiders mee. Er is dan geen plek op het podium,
wel op de stoelen in de zaal. Een kaartje voor een extra begeleider is € 10,-.
‘Bach voor baby’s’ is een co-productie met Doomijn Kinderopvang.

Bestellen en meer info:
www.schouwburgogterop.nl / (0522) 25 42 42

Moestuin zoekt vrijwilliger

15-01-2018

Zoals jullie weten hebben wij op de Villa in Meppel een moestuin die wij met de kinderen zo goed mogelijk proberen te onderhouden.
We genieten ervan om samen in de tuin te werken en de groentes te oogsten.
Helaas hebben we gemerkt dat de tijd die wij er aan besteden te weinig is.
Omdat we toch gedreven zijn om de moestuin voort te zetten zijn we nog steeds op zoek naar iemand met groene vingers die ons een handje wil helpen.

 
Ken je iemand die dat misschien leuk vindt en wellicht zijn of haar eigen groenten ook bij ons wil laten groeien, dan horen wij dat graag zodat we met elkaar in contact kunnen komen.

Villa Petit Paradis Meppel bestaat 5 jaar!

In oktober 2015 bestaat Villa Petit Paradis Meppel 5 jaar! Om dit te vieren wordt hier in de week van 12 t/m 16 oktober volop aandacht aan besteed. Binnen het thema “FEEST ”organiseren we zowel bij het kdv als de bso allerlei feestelijke activiteiten. 

Gedurende de week versieren alle kinderen stoffen vlaggetjes, die we samenvoegen tot één mooie grote slinger. Tussen de vlaggetjes komen foto’s te hangen, van verleden naar heden. We zijn nu al benieuwd naar het resultaat!

Bij feest hoort ook taart. Op het kdv eten we fruittaartjes (die méér fruit dan taart zijn en daarmee een verantwoord tussendoortje). Op de bso gaan we zelf taartjes maken en op vrijdagmiddag maken de kinderen een heerlijke fruitsalade. Dat wordt smullen!

En natuurlijk zingen we samen feestelijke liedjes en lezen we de hele week feest gerelateerde boekjes. Ook ballonnen en confetti zullen niet ontbreken. Op het kdv als versiering en op de bso gaan we ontdekken wat we er allemaal mee kunnen doen. Er wordt die week ook van alles geknutseld!

Op vrijdag sluiten we de feestweek af met een BBQ die van 17:00 tot 19:00 zal duren. Feesten jullie met ons mee?

Activiteiten