Positieve reacties over de villa

Wibke Fransen, moeder van Malte en Emma Heitinga

Ik ben nog even enthousiast over jullie concept als op de eerste open dag! Ik zie dat de kinderen ook thuis veel meer buiten willen zijn en lekker creatief bezig zijn. Het is jullie goed gelukt om ze nu al een 'thuisgevoel' te geven.

Groetjes,
Wibke

Jan en Corrie, opa en oma van Lucas Otterman

Ik wil jullie een groot compliment geven over de werkwijze van jullie kinderdagverblijf. Als ik zie hoe mijn kleinzoon Lucas Otterman zich heeft ontwikkeld in de periode dat hij bij jullie zit kan ik niet anders zeggen dan: geweldig!! Volgens mijn dochter (Lucas zijn mama) is dit voor een groot deel te danken aan de goede zorgen en hoe jullie met de kinderen omgaan. Ik ben dus een dankbare en trotse oma! En ik ben heel blij dat Lucas door het "gegoogle"van zijn ouders bij jullie terecht is gekomen.

Groeten,
 Jan en Corrie van der Sanden (opa en oma van Lucas Otterman)

Beoordeling bezoek van AKTA aan Villa Petit Paradis!

Mooie en goede kinderopvang met zorg voor de ruimtelijke omgeving bestaat. Dat bleek tijdens onze bezoeken aan de Villa’s Petit Paradis in Meppel en in Groningen. Wat een uitdagende buitenruimten met een groot natuurlijk gebied waarin kinderen naar harte lust kunnen onderzoeken, fantaseren en vooral heel veel spelen. De villa’s zien er van buiten prachtig uit en dat zet meteen de toon voor het interieur. De sfeer van deze statige villa’s is binnen gehandhaafd met antieke kasten en banken, mooie verlichting, prachtige vloeren. Tot in de kleinste details is er aandacht voor de juiste sfeer. En toch zijn het ook ruimten waar kinderen goed kunnen spelen in verschillende activiteiten plekken of hun creativiteit kunnen ontwikkelen in een speciaal atelier.

Zo’n huiselijke, warme, mooie en uitdagende omgeving wens je elk kind toe.

Ine van Liempd en Ed Hoekstra, AKTA onderzoeks- en adviesbureau voor ruimtegebruik.

Serv Vinders, Secretaris Childcare International organisatie die ten doel heeft kinderopvang in heel Europa met elkaar te verbinden.

Een zeer bijzonder kinderdagverblijf in Groningen. Villa Petit Paradis, ja inderdaad een kinderpaleis in een villa zoals kinderen die zouden tekenen. Veel ruimtes om te spelen om te praten om je te verstoppen. Maar ook een villa voor ouders om elkaar te leren kennen, om met pedagogisch medewerkers ontspannen over de kinderen te praten. Zelfs om samen te eten. Een paradijs waar ik als bezoeker mij meteen thuis voelde.

Ga eens kijken met uw kinderen en u zult met mij instemmen: ‘Seeing is believing’.

Nita Missoorten

Nita Missoorten, eigenaresse van kinderspeelgoedwinkel Juffie in Groningen, is erg positief over Villa Petit Paradis. Nita was enorm onder de indruk tijdens haar rondleiding en zei “alle kinderopvanglocaties zouden er zo uit moeten zien!”.